Tuesday, January 18, 2011

MY LOVE !!MUAHHXX

senyum je...hihihi

 he is my boyfriend!!!!
my love story....mohd abdul aziz ismail is my cinta...saya kenal die dah lame mse 2 umur kami berusia 15thn....mse 2 kami satu kelas,5G2 (SMKPC2)...sbnr nye malu nk cite sbb mse 2 sy yg tergila2kan die a.k.a peminat...ntah dsbbkan ape sy ske kan die pn xtau mgkn die ensem kah??mgkn die baik kah??umm tapi dr pndgan sy die mmg baik, good looking...tp mse 2 xbrpluang la nk ejas sb mse 2 nk konsentret kat stdy kn dh nk PMR...huhu...so, sy wt2 xtau je la...tapi sy ad 3org sahabat yang baik ati n penyayang iaitu yusrina n suhaili...diorg ni ske sgt kna kan aku kt mamat ni....kalau korg nk tau mamat ni pemalu mse skolah dl...xpnh nk tgk die usha ppuan...mgkn sb 2 kot ak ske kt die...hihihi...slps beberapa bln die pn ketahuan yang ak ni ske kt die...die tau sbb si yus dgn sue la pndai2 g hebohkan yg ak ni ske kt die...so, mse 2 pn dh satu klaz dh tau ak ni ske kt die,...hhahahaha...ble ingt balik kelakar lak...yela xmalu ken ppuan nk usha laki..pelik kan...hihi....lps die tau  yang ak ni ske kt die dgn merendah diri nye die berkata2 yang die xsesuai untuk sy sb die byk kkrgan, die miskin...tapi ak xksh smue 2..pe yg ak npk lam dri die adlah kjujuran...ak tau die seorg yang baik...and then bberapa mngu nk exam 2 die cm len je...ak pn xnk r pkse2 die kn,dgn ati yg sdih ak pn apply tuk msk ke skolah teknik...lps exam PMR ak dh xjpe lnsg dgn die....

SELEPAS 5 TAHUN (2008).......
at 7e pdg tembak....'kak ema,mamat mnx no tepon....'hah???dengan terkejut beruk ak pn bg la no fon kt die...tp ak still xprcya y die mnx no fon ak...yang aku knl dl mamat yg pemalu...huhu..yela mnusia msti akan berubah mngikut peredaran mse kn...malam 2 die pn col ak....ak cm xprcaye..mmg giler r...sampai xleh tdo mlm wwwoooiii...mse 2 pn ak xkepnyaan sape2...msh single kraft lagi tau...hahahah...mse ak contact blk dgn mamat 2 ak dk stdy kt poli kok lanas a..k.a politeknik kota bharu dh nk msk 2thn...dlm mse prkenalan 2 byk mslh yg timbul..huhu...ak pnh rse pts ase sb die msh kpnyaan org len...huhu...tp pe yg pasti jdoh kami msh pnjg dan tarikh yg meng'declare'kan kami loving couple ialah 4.9.08....

sepanjang perhubungan kami byk mslh yang kami lalui ialah bercinta jarak jauh...aku dk KB di dk KL....jarang2 je dapat jumpe..yela demi tugas die terpaksa la dk sane kerana dia mengikat kontrak dengan kelab bolasepak KL PLUS Fc...

1st eleven mse lwn kel (19)



Selepas 2thn menahan rindu, dia pulang ke kelantan....aku hepi giler ble dpt tau y plus fc dh ttp team...hahaha...jahat tul ak ni....yela pe yang hepi nye die dh dk dkt dgn aku,msti r epy giler....dalam epy pn ad gak berita yang xbrape best...huhuhu....korg nk tau x pe berite nye??kalau dia xdpt men dgn the red warriors dia nk apply msk pos sb coach mat zan suh die msk pos lau xde team!!huhuhuhu...sgt2 sedih!!!tapi rezeki menyebelahi my mamat apbile die dpt msk the red warriors team ats usaha keras die sdri dan jolokan semangat dari ak..hahha...ak pn nk dpt name gak kn...heheheh....dan skrg sdh sign kontrak slama setahun...apa yg pasti aku la yang plg hepi sbb yang pertama die dkt dgn ak n die dpt mendgn team negeri kelahiran dia...

berpeluh-peluh...

aku doakan my hubby dapat meneruskan karier sbgai pemain bola dgn cmelang gemilang dan terbilang...ni lah minat die,hobi die mse skolah lagi...ayang akan selalu doakan kejayaan hubby...gudluck sayang....
Hubungan aku dan dia dah hampir nk msk 2thn lbh....byk dugaan kami lalui brsama, dan sepanjang perkenalan kami byk yang kami blaja untuk knl ati budi msg2...aku harap jodoh kami brkekalan hingga ke akad nikah,dan hingga hjung nyawa...aku doakan jauhkan segala keburukan,tipudaya syaitan ke ats hubungan kami...amin2! AYANG SAYANG HUBBY...MUAHHXXX!!

2 comments:

  1. wah sweet lah baca cerita kamu dik.. semoga berkekakan keakhir hayat yer.. AMIn

    ReplyDelete
  2. insyALLAH...amin2....tq ek sb sudi bce...

    ReplyDelete